Over Larissa Louise

Sinds 2012 ben ik werkzaam als kunstenares. En ik maak beeldend werk dat vooral geïnspireerd is op de mens; de mens in al zijn vormen. Ik probeer daarbij de grenzen op te zoeken, waar liggen de grenzen van het menselijke en wanneer veranderen wij in beesten? Waarom laten we ons zo beheersen door de media, social media en de mensen om ons heen? Waarom laten wij ons in een hokje drukken en gaan we vervolgens mee in de massa waartoe wij gevormd zijn? Wanneer laten we ons geen angst meer aanpraten en gaan we zelf nadenken.

Gedurende mijn studie, docent beeldende kunst en vormgeving, kwam ik er al snel achter waar mijn fascinatie lag; de mens. De mens is voor mij een onuitputbare bron van inspiratie. Hoe we handelen, doen, denken, bewegen maar ook lichamelijk, hoe we in elkaar steken. Om mijn versie van de mens weer te geven werk ik met diverse technieken en materialen. Ik werk voornamelijk met acrylverf, meestal in combinatie met andere materie zoals blik, gips en aluminiumfolie. Daarnaast werk ik ook met aquarelverf en maak ik afdrukken.

Op deze site kunt u veel van mijn werk terugvinden, meestal begeleid door een stuk tekst over het werk. Daarnaast maak ik ook werk op aanvraag en geef ik workshops, hiervoor kunt u altijd contact met mij opnemen.

Larissa Louise